Søg
  • Camilla Ahlers Pedersen

UVM udtagelse og Falsterbo

Forrige weekend var jeg i Uggerhalne og ride 1. udtagelse til uvm på Bon Royal, og det i total styrtregn! Der var virkelig overvældende for de unge heste, men han var tapper, og vi gik videre til 2. udtagelse, som ligger på vilhelmsborg d. 25/6. Vi kommer til at gøre alt hvad vi kan for at nuppe en af de eftertragtede pladser!

Ligesom i uggerhalne, red vi i weekenden 5-års champ. I Ringsted, igen i regnvejr. Men denne gang også i lyn og torden! Igen var Bon Royal en guttermand, og sluttede som nr. 2 i klassen med 8,910. Dermed er han udtaget til at ride Scandinavian Open i Falsterbo senere på sommeren.

Med i RinGates var også 4-års hoppen Gørklintgaards Parodi. Hun var noget skræmt af omgivelserne, men gik til trods for det alligevel til 8,010. Med lidt flere km i benene kommer hun virkelig til at shine!


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Daglig leder på Skovmosegaard

Pr. 1/8/2019 begynder jeg i min nye stilling, som daglig leder på Skovmosegaard Ridecenter i Fredensborg. Jeg glæder mig helt vildt til at overtage jobbet efter Carsten Vesterskov, som har varetaget s