Søg
  • Camilla Ahlers Pedersen

Daglig leder på Skovmosegaard

Pr. 1/8/2019 begynder jeg i min nye stilling, som daglig leder på Skovmosegaard Ridecenter i Fredensborg. Jeg glæder mig helt vildt til at overtage jobbet efter Carsten Vesterskov, som har varetaget stillingen til UG de sidste ti år. Det har jo altid ligget lidt i kortene, da det jo er mine forældre, der sammen med et vennepar ejer stedet, og nu bød muligheden sig.

Jeg vil kunne tilbyde opstaldning, undervisning og ridning på Skovmosegaard.


Det bliver så fedt at komme “hjem” og igang, og jeg glæder mig til at tage imod jer!!

78 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

 Gunderødvej 5, 2980 Kokkedal          Tlf.: +45 2228 9394          Mail: ahlershorseperformance@gmail.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon