Søg
  • Camilla Ahlers Pedersen

Bon Royal nr. 3 i unghestechampionatet!

En fantastisk uge til Dansk Varmblods hingestekåring i Herning er ovre. Jeg har i år haft to heste med, begge 5-års dressurheste udtaget til unghestechampiontatet, og begge ejet af Vivi og Christian Vang Lauridsen.

Begge heste gik deres absolut bedste på førstedagen, hvor de "bare" går en gangartstest. Allerede her lå Bon Royal i toppen af det skarpe felt, da han endte som nr. 4.

På andendagen måtte vi desværre trække Shirley, da hun ikke var helt sig selv. Hun var faldet i boksen nogle timer forinden start, da hun var ret stresset af al uroen i stalden, hvilket gjorde at hun ikke var helt rengående. Heldigvis er hun okay efter at være kommet hjem igen, så det var kun slaget hun ømmede sig for.

Bon Royal klarede sig virkelig flot i programmet, til trods for at være helt alene i så overvældende arena. Han blev honereret med hele tre 9-taller, i henholdsvis trav, ridelighed og kapacitet, og rykkede op på en samlet tredjeplads.

Så blev det dagen hvor Patrick Kittel skulle testride ham. Også her leverede han, og fik hele 9 i ridelighed og 9,5 i kapacitet! Samlet blev han altså nr. 3 i årets unghestechampionat, i et virkelig skrapt felt. Jeg er virkleig stolt af ham!


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Daglig leder på Skovmosegaard

Pr. 1/8/2019 begynder jeg i min nye stilling, som daglig leder på Skovmosegaard Ridecenter i Fredensborg. Jeg glæder mig helt vildt til at overtage jobbet efter Carsten Vesterskov, som har varetaget s