Om mig

   Jeg er uddannet exam. berider og har både før, under og efter min læretid, samlet en masse værdifuld erfaring fra forskellige stalde både i og udenfor Danmark. Erfaring som i dag har gjort mig klogere på hvem jeg er som rytter, og min holdning til uddannelse af heste. Jeg er meget omhyggelig med grundridningen, og er af den holdning at det gode grundarbejde altid lønner sig. Om det er under stævnepres eller i forhold til videresalg af hest, er en hest der er under hjælperne, en mere fokuseret og rolig hest. 

   Før jeg startede min læretid, arbejdede jeg hos Hesselhøj Hestecenter v. Hans Jørgen Hoeck. Det er herfra jeg har min grundlæggende viden omkring tilvænning, tilridning og klargøring af den unge hest. Denne fase er en yderst vigtig del af hestens udvikling på vej mod kommende ridehest, og jeg har her fået mange værktøjer og indgangsvinkler, til at kunne gribe den enkelte hest an på bedst mulig vis. 

   Min træneruddannelse har jeg taget på Vilhelmsborg under henholdsvis Søren Vallentin og Michael Højgaard hos Århus Rideklub. Under min læretid her har jeg redet en del stævner, championater og kåringer. Bl.a. red jeg i 2010 UVM i Verden for 5-års heste, med bedste danske resultat og en 5-plads i finalen til følge, og har også været rytter ved henholdsvis 10- og 30-dages testene for Dansk Varmblod's unghingste.   

   De sidste to år af min uddannelse til berider, har jeg taget hos Karin Nissen i Frederiksværk Rideklub. her har jeg ligeledes redet en del kåringer og championater, men især videreuddannelse af hesten har her været i højsædet. Jeg har i min tid hos Karin konkurreret adskillige heste på S-niveau i dressur. Karin er dygtig til at uddanne både hest og rytter, hvilket jeg virkelig har nydt godt af. 

   Både hos Århus Rideklub og Frederiksværk Rideklub har jeg bidraget til, at afholde Dansk Varmblod's stationsafprøvninger for hopper. 

   Efter jeg blev udlært, tog jeg til Tyskland til en ansættelse i Dressurstall Zeillinger hos Rudolf Zeillinger. Her var det især arbejdet med de ældre heste der fyldte i dagligdagen. Med flere Grand Prix heste, og heste på vej mod grand prix, har jeg her fået en masse erfaring og en spændevidde i at uddanne foreskellige typer af heste, det sidste stykke vej mod Grand Prix.   

   Som sidste del af min "dannelsesrejse" har jeg været hos Helgstrand Dressage v. Andreas Helgstrand i Aalborg. Her har den stået på en travl hverdag, med ridning af  mange forskellige typer af heste, og ikke mindst arbejdet med salgshestene. Det salgsmæssige aspekt har været utrolig lærerigt, med mange kunder fra både ind- og udland.

  

   Nu er jeg så igen på Sjælland, hvor jeg har taget springet, og startet selvstændigt. Det har været mit mål siden jeg startede på berideruddannelsen, og det er fedt endeligt at udleve det!

Jeg holder til på Skovmosegaard i Fredensborg, hvorfra jeg tager heste i ridning og underviser. Herudover har jeg et samarbejde med CVL Horses, hvor jeg dagligt træner 5-6 dressurheste.

Jeg ser frem til at tage imod jer!